Ύφασμα

Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση του λογότυπου της εταιρείας ή του διαφημιστικού σας μηνύματος σε κάθε ύφασμα ή την επαγγελματική σας ένδυση με τις παρακάτω μεθόδους

T-shirt

Οι μέθοδος και η διαδικασία εκτύπωσης είναι ίδια με την εκτύπωση που περιγράφεται στην “Εκτύπωση σε ύφασμα”. Στην συγκεκριμένη κατηγορία (tTshirt) δίνετε η δυνατότητα στο πελάτη να επιλέξει από μία ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχεδιών Tshirt. Στην συνέχεια γίνεται η ψηφιακή επεξεργασία του λογότυπου ή διαφημιστικού σας μηνύματατος και αυτό μεταφέρεται στην επιφάνεια του ρούχου.

Κούπα

Διαθέτουμε μία ευρεία γκάμα σχεδίων σε κούπες για την εκτύπωση του εταιρικού σας λογότυπου ή του διαφημιστικού σας μηνύματος. Με υψηλής ποιότητας υλικά και ανεξίτηλα χρώματα δημιουργούμε μοναδικά προϊόντα.

Πέτρα

Διαθέτουμε μία ευρεία γκάμα σχεδίων σε πέτρες για την εκτύπωση του εταιρικού σας λογότυπου ή του διαφημιστικού σας μηνύματος. Με υψηλής ποιότητας υλικά και ανεξίτηλα χρώματα δημιουργούμε μοναδικά προϊόντα.

Puzzle

Διαθέτουμε μία ευρεία γκάμα σχεδίων σε puzzle για την εκτύπωση του εταιρικού σας λογότυπου ή του διαφημιστικού σας μηνύματος. Με υψηλής ποιότητας υλικά και ανεξίτηλα χρώματα δημιουργούμε μοναδικά προϊόντα.

Μαξιλάρι

Οι μέθοδος και η διαδικασία εκτύπωσης είναι ίδια με την εκτύπωση που περιγράφεται στην “Εκτύπωση σε ύφασμα”. Στην συγκεκριμένη κατηγορία (μαξιλάρι) δίνετε η δυνατότητα στο πελάτη να επιλέξει από μία ευρεία γκάμα χρωμάτων και υφής. Στην συνέχεια γίνεται η ψηφιακή επεξεργασία του λογότυπου ή διαφημιστικού σας μηνύματατος και αυτό μεταφέρεται στην επιφάνεια του μαξιλαριού.