Ύφασμα

Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση του λογότυπου της εταιρείας ή του διαφημιστικού σας μηνύματος σε κάθε ύφασμα ή την επαγγελματική σας ένδυση με τις παρακάτω μεθόδους

Διαβάστε περισσότερα

T-shirt

Οι μέθοδος και η διαδικασία εκτύπωσης είναι ίδια με την εκτύπωση που περιγράφεται στην “Εκτύπωση σε ύφασμα”. Στην συγκεκριμένη κατηγορία (tTshirt) δίνετε η δυνατότητα στο πελάτη να επιλέξει από μία ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχεδιών Tshirt. Στην συνέχεια γίνεται η ψηφιακή επεξεργασία του λογότυπου ή διαφημιστικού σας μηνύματατος και αυτό μεταφέρεται στην επιφάνεια του ρούχου.

Κούπα

Διαθέτουμε μία ευρεία γκάμα σχεδίων σε κούπες για την εκτύπωση του εταιρικού σας λογότυπου ή του διαφημιστικού σας μηνύματος. Με υψηλής ποιότητας υλικά και ανεξίτηλα χρώματα δημιουργούμε μοναδικά προϊόντα.

Διαβάστε περισσότερα

Πέτρα

Διαθέτουμε μία ευρεία γκάμα σχεδίων σε πέτρες για την εκτύπωση του εταιρικού σας λογότυπου ή του διαφημιστικού σας μηνύματος. Με υψηλής ποιότητας υλικά και ανεξίτηλα χρώματα δημιουργούμε μοναδικά προϊόντα.

Διαβάστε περισσότερα

Puzzle

Διαθέτουμε μία ευρεία γκάμα σχεδίων σε puzzle για την εκτύπωση του εταιρικού σας λογότυπου ή του διαφημιστικού σας μηνύματος. Με υψηλής ποιότητας υλικά και ανεξίτηλα χρώματα δημιουργούμε μοναδικά προϊόντα.

Διαβάστε περισσότερα

Μαξιλάρι

Οι μέθοδος και η διαδικασία εκτύπωσης είναι ίδια με την εκτύπωση που περιγράφεται στην “Εκτύπωση σε ύφασμα”. Στην συγκεκριμένη κατηγορία (μαξιλάρι) δίνετε η δυνατότητα στο πελάτη να επιλέξει από μία ευρεία γκάμα χρωμάτων και υφής. Στην συνέχεια γίνεται η ψηφιακή επεξεργασία του λογότυπου ή διαφημιστικού σας μηνύματατος και αυτό μεταφέρεται στην επιφάνεια του μαξιλαριού.