Είμαι επαγγελματίας και ενδιαφέρομαι για μεταπώληση των προϊόντων σας, τι πρέπει να κάνω;

Θα πρέπει να μας στείλετε ένα email στο asterios.tzavelas@gmail.com το αίτημά σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Αποστολές στο εξωτερικό κάνετε;

Αποστολές γίνονται στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Κάθως το κόστος εξαρτάται τόσο απο την ακριβή τοποθεσία σας, όσο και απο το βάρος, συμβουλέυουμε να προσθέσετε τα προιόντα που επιθυμείτε στο καλάθι, να προχωρήσετε στο βήμα της συμπλήρωσης της διευθυνσης και κατόπιν το σύστημα θα σας εμφανίσει τα έξοδα αποστολής. Σε αυτό το σημείο η παραγγελία ΔΕΝ έχει ολοκληρωθεί οπότε δεν δεσμέυεστε για την αγορά των προιόντων!

Το ΦΠΑ συμπεριλαμβάνεται στις τιμές;

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%, συνεπώς η τιμή που βλέπετε είναι και η τελική τιμή των προϊόντων.

Μπορώ να κάνω τηλεφωνική παραγγελία;

Για αποστολές στην Ελλάδα, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά στο (+30) 6993 861 839. Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί καθημερινά 9:00 – 21:00 και Σάββατο 9:00 – 20:00. Οι τηλεφωνικές παραγγελίες εξοφλούνται μόνο με αντικαταβολή.

Πώς γίνεται η πληρωμή;

Είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης, είτε μέσω αντικαταβολής. Σε περίπτωση κατάθεσης σε τράπεζα, το δέμα αποστέλλεται μετά την ολοκλήρωση του εμβάσματος.

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με κάποια παραγγελία μου;

Επικοινωνήστε μαζί μας τις εργάσιμες μέρες και ώρες
Τηλέφωνα & εξυπηρέτηση πελατών: (+30) 6993 861 839
Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Μπορώ να προσθέσω ένα αντικείμενο στην παραγγελία μου, αφού την έχω ολοκληρώσει;

Δυστυχώς δεν μπορείτε. Θα πρέπει να κάνετε ξεχωριστή παραγγελία για οτιδήποτε επιπλέον θέλετε να αγοράσετε. Αν η νέα παραγγελία σας γίνει πριν αποσταλεί η αρχική σας, πιθανόν να καταφέρουμε να αποσταλούν και οι δύο παραγγελίες μαζί.

Με την εγγραφή μου, θα διαθέσετε τα προσωπικά μου δεδομένα σε άλλες εταιρείες;

Όχι δε θα διαθέσουμε τα δεδομένα σας σε άλλες εταιρείες.

Με την εγγραφή μου, αυτομάτως θα λαμβάνω διαφημιστική ηλεκτρονική αλληλογραφίας από εσάς;

Όχι, εκτός και αν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο. Αν επιλέξετε να εγγραφείτε, μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή σας από τη λίστα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.