1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας “tzavelas.gr”:

ΤΡΑΠΕΖΑ : Piraeus Bank

IBAN Λογαριασμού : GR4901722620005262092914197

Αριθμός Λογ :5262092914197

Επωνυμία : STARWEAR – TZAVELAS

ΤΡΑΠΕΖΑ : Piraeus Bank

Αριθμός Λογ :00260176990200479726

Επωνυμία : STARWEAR – TZAVELAS

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής  με email στο asterios.tzavelas@gmail.com. Μπορείτε εναλλακτικά να καλέσετε στο τηλέφωνο (+30) 6993 861 839 και να ενημερώσετε ότι έχει πραγματοποιηθεί κατάθεση.  Αφού επιβεβαιώσουμε την κατάθεσή σας ο τρόπος αποστολής καθώς και η ακριβής ημερομηνία παράδοσης πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννοήσεως. Εάν η επιβεβαίωση της κατάθεσης γίνει μέχρι τις 12:00 καθημερινής η αποστολή μπορεί να δρομολογηθεί και για την ίδια ημέρα, το αργότερο  την επόμενη εργάσιμη.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ (ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ – ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ – PREPAID) Ή ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ MASTERPA

Το ηλεκτρονικό κατάστημα tzavelas.gr δέχεται κάρτες Visa, Mastercard, Maestro,  American Express, Diners. Στη φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης, τράπεζα έκδοσης και CVV2 κωδικό επαλήθευσης).

    • Με την χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.
    • Οι συναλλαγές με χρήση πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας ΔΕΝ έχουν επιπλέον χρέωση. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει πλήρως το κόστος εκκαθάρισης των συναλλαγών.
    • Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με την χρήση κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha E-commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Socket Layer – SSL). H κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με την χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
    • Σε περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε ο ίδιος / η ίδια από την έδρα μας θα πρέπει με την παραλαβή να επιδείξετε την ταυτότητα σας και την πιστωτική κάρτα. Σημειώστε ότι παραλαβές από τρίτο πρόσωπο δεν πραγματοποιούνται. Το ίδιο ισχύει σε περίπτωση που η παραγγελία είναι για λογαριασμό εταιρείας. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει η πιστωτική κάρτα να είναι εταιρική και ο κάτοχος της να προσκομίσει την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα του.

3. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ COURIER ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Τα έξοδα αποστολής &αντικαταβολής έχουν υπολογιστεί αυτόματα κατά την διαδικασία παραγγελίας. Με την μέθοδο της αντικαταβολής εξοφλείτε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. Η πληρωμή μέσω αντικαταβολής επιβαρύνεται με επιπλέον 3 €.