ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 15 μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της. Στην περίπτωση επιστροφής του/των προϊόντος/προϊόντων συμπληρώστε το ειδικό ηλεκτρονικό Έντυπο Επιστροφής, που θα βρείτε λίγο παρακάτω, προκειμένου να μας ενημερώσετε για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά ελάττωμα του/των προϊόντος/προϊόντων η Εταιρεία αναλαμβάνει το κόστος επιστροφής του/των προϊόντος/προϊόντων. Σε αυτή την περίπτωση η επιστροφή πρέπει να γίνει με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε η οποία παρέδωσε την παραγγελία σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσάς. Επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων με χρέωση της εταιρείας δεν θα γίνονται δεκτές.

Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης υποχρεούστε να αποστείλετε το/τα προϊόν/ντα στην αρχική του/τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες), συνοδευόμενο/α με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης. Επίσης το προϊόν δεν πρέπει να έχει πλυθεί. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας την όποια θα λάβεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αφού έχεις συμπληρώσει το ειδικό ηλεκτρονικό Έντυπο Επιστροφής, που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας.

Στο ηλεκτρονικό Έντυπο Υπαναχώρησης σου δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

Πιστωτικό για μελλοντική αγορά: Με την επιστροφή του προϊόντος σας αποστέλλουμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ένα “πιστοποιητικό δώρου” που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων που επιστρέψατε. Το πιστοποιητικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντική σας αγορά χωρίς χρονικό περιορισμό και περισσότερες από μια φορές μέχρι εξαντλήσεως της αξίας του.
Αλλαγή Προϊόντος με άλλο προϊόν.
Επιστροφή χρημάτων: Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην επιστροφή χρημάτων η εταιρία πρόκειται να σας κρατήσει τα έξοδα αποστολής ή και αντικαταβολής αναλόγως με το τί επιλέξατε στην παραγγελία σας. Οπότε θα σας επιστραφεί όλο το ποσό αφαιρώντας τα χρήματα αποστολής (μεταφοράς / αντικαταβολής).

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 31, ΕΥΟΣΜΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 56224.

  Ονοματεπώνυμο (Απαραίτητο)

  Διεύθυνση Email (Απαραίτητο)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας (Απαραίτητο)

  Κωδικός Παραγγελίας (Απαραίτητο)

  Ημερομηνία Παραγγελίας (Απαραίτητο)

  Κωδικός Προϊόντος (Απαραίτητο)

  Αιτιολόγηση Επιστροφής (Απαραίτητο)

  Λεπτομέρειες