ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕΣΩ COURIER

Τα έξοδα αποστολής (και ενδεχομένως αντικαταβολής) έχουν υπολογιστεί αυτόματα κατά την διαδικασία παραγγελίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα tzavelas.gr συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών courier SpeedEx Courier .
Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από την περιοχή αποστολής. Η επιλογή της εταιρείας ταχυμεταφορών γίνεται από την εταιρεία.
Το κόστος αποστολής  είναι 3 € για όλες τις περιοχές της Ελλάδας εκτός από κάποιες περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες. Σ’ αυτές τις περιοχές υπάρχει έξτρα κόστος 2 ευρώ εκτός αν πάτε να παραλάβετε από το κοντινότερο κατάστημα SpeedEx. Η πληρωμή μέσω αντικαταβολής επιβαρύνεται με επιπλέον 3 €.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο ή έχει εξαντληθεί: Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις. Αν το προϊόν έχει εξαντληθεί, τότε μέσα σε 48 ώρες θα σας επιστρέψουμε με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό το σύνολο των χρημάτων που μας δώσατε.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το κόστος αποστολής (ή και αντικαταβολής) για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ θα είναι δωρεάν.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Σε περίπτωση επιστροφής μη-ελαττωματικού προϊόντος, το κόστος μεταφορικών της επιστροφής και της επαναποστολής το χρεώνεται ο πελάτης.