Η στάμπα θερμομεταφοράς είναι στην ουσία ένα είδος μεταφερόμενου ειδικού χαρτιού, το οποίο περνά από έναν εκτυπωτή lazer έχοντας απίστευτη φωτογραφική ποιότητα. Έπειτα η στάμπα μεταφέρεται πάνω στο μπλουζάκι και πρεσάρεται σε υψηλή θερμοκρασία στην ειδική πρέσα για τα T-shirt. Με τις στάμπες θερμομεταφοράς, εχετε τη δυνατότητα να τυπώσετε οποιοδήποται σχέδιο θέλετε, απο εικονες φωτογραφίες απο το Internet και περιοδικά.

Θερμομεταφορά με πλαστιζόλη

Η μέθοδος εκτύπωσης με πλαστιζόλη είναι μια νέα μορφή θερμομεταφοράς σε t-shirt και ειναι γνωστή τα τελευταία 7-8 χρόνια. Το επιθυμητό σχέδιο εκτυπώνεται αρχικά σε ειδικά επεξεργασμένο χαρτί και μετά τυπώνεται πανω στο t-shirt με τη μέθοδο της θερμομεταφοράς. Τα μελάνια περιέχουν πολυβυνίλιο και διάφορες άλλες χρωστικές ουσίες που εξασφαλίζουν απαλή υφή και μέγιστη αντοχή στο πλύσιμο της στάμπας.

Θερμομεταφορά με βινύλιο

Η μέθοδος αυτή μας εγγυάται άριστη αντοχή και χρονική διάρκεια για να απολαύσετε την στάμπα σας για πάρα πολύ καιρό. Με τα συγκεκριμένα υλικά μπορείτε να πετύχετε εντυπωσιακά σχέδια και να δημιουργήσετε ένα μπλουζάκι που θα μπορούσε να υπάρχει και στις βιτρίνες επώνυμων καταστημάτων.

– Πλένονται σε θερμοκρασίες μέχρι και 80° C !
– Σιδερώνονται απο πάνω !
– Διαθέτουν πολύ μαλακή υφή
– Μεγάλη ελαστικότητα

Μεταξοτυπία

Μέθοδος εκτύπωσης με τη βοήθεια οθόνης από δικτυωτό ύφασμα (γάζα), που τεντώνεται επάνω σε τελάρο. Η μεταξοτυπία βασίζεται στην αρχή του αχναριού. Σε ένα δικτυωτό ύφασμα (μεταξωτό, νάυλον ή μεταλλικό), αφήνονται ανοιχτοί οι βρόχοι (πόροι του υφάσματος) που αντιστοιχούν στην προς αποτύπωση εικόνα και φράσσονται (γεμίζονται) οι υπόλοιποι με διάλυμα κόλλας. Μετά την προπαρασκευή αυτή, η οθόνη τοποθετείται στη βάση ή στο προς διακόσμηση αντικείμενο. Με μια σπάτουλα απλώνεται στην οθόνη το μελάνι, που περνάει από τους ανοικτούς πόρους και αποτίθεται στην προς εκτύπωση επιφάνεια. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα που αποκομίζονται με την αγορά ενός προιοντος μεταξοτυπίας.

– Πλούσια επάληψη μελανιού στο t-shirt.
– Yψηλή αντοχή στη πλύση.
– Άριστη χημική αντίσταση.
– Άνεξίτηλα χρώματα.
– Χαμηλό κόστος
– Υψηλή ποιότητα